vineri, 31 martie 2017

Ce au vorbit la telefon Klaus Iohannis cu premierul de la Chișinău, Pavel Filip?





Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, a avut o discuție telefonică cu președintele României, Klaus Iohannis, informează un comunicat al biroului de presă al guvernului de la Chișinău, remis marți Agerpres, și preluat de Romanian Global News.

11_iohannis_filip
Cei doi oficiali au discutat despre parteneriatul dintre România și Republica Moldova și posibilitățile de inițiere a colaborării bilaterale în noi domenii de interes comun.
În cadrul discuției, Pavel Filip a subliniat că executivul de la Chișinău este preocupat de implementarea reformelor necesare pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale cetățenilor, de asigurarea funcționalității instituțiilor de stat și dezvoltarea economică a țării. Totodată, premierul R. Moldova a reafirmat determinarea fermă pentru continuarea parcursului european al Republicii Moldova și realizarea angajamentelor asumate în fața partenerilor de dezvoltare.
La rândul său, Klaus Iohannis a declarat că România va susține în continuare implementarea măsurilor pentru modernizarea Republicii Moldova, pentru consolidarea democrației și a statului de drept în republică, se mai arată în comunicat.
Articol preluat de pe site-ul rgnpress.ro

Niciun comentariu: